Peluang Menjana Pendapatan Dari Produk Tams+ Classroom & Menangi Wang Tunai Sehingga RM10,000.

Kami bawakan kepada anda produk keluaran sulung dari Tams+ iaitu "Tams+ Video Classroom". Inilah masa paling tepat untuk anda bersama kami memperkenalkan Pakej "Tams+ Video Classroom" ini kepada ribuan prospek.

Klik Disini Untuk Sertai Affiliate »
50% Complete

Almost there: Please enter your valid email and click the button below to gain access

Complete Your Details Below To Access Our Free Guide

We respect your privacy and your information is 100% secure

*Our process is 100% flexible, and you can fit this around your own schedule

Bagaimana Anda Menjana Pendapatan Dari Affiliate?

Sertai Affiliate Tams+ & Hasilkan 50% Komisen Untuk Setiap Jualan

Kami membayar 50% komisen untuk setiap jualan Modul Tams+ Video Classroom. Ini bermakna anda menjana pendapatan RM39 untuk setiap jualan yang anda hasilkan apabila anda menyertai affiliate Tams+.

Berapakah Potensi Pendapatan Yang Boleh Anda Hasilkan?

Jumlah Jualan Sehari (Unit)
Jumlah Jualan Sebulan (Unit)Hasil Pendapatan Sebulan (RM)
1
30
RM 1500
5
150
RM 4500
10
300
RM 15000
20
600
RM 30000

Didalam contoh diatas sekiranya anda berjaya menjual satu unit Modul Tams+ sehari, maka dalam sebulan anda berjaya menjual 30 unit. Satu unit komisen anda ialah RM37 maka hasil pendapatan sebulan ialah RM 1000.

Klik Disini Untuk Sertai Affiliate »
50% Complete

Almost there: Please enter your valid email and click the button below to gain access

Complete Your Details Below To Access Our Free Guide

We respect your privacy and your information is 100% secure

6 Sebab Utama Anda Perlu Menyertai Affiliate Tams+.

 • Keahlian Affiliate Percuma

  Tiada sebarang yuran yang dikenakan untuk menyertai affiliate Tams+.

 • Bayaran Komisyen Yang Tinggi

  Setiap jualan yang terhasil dari link affiliate anda, komisyen sebanyak 50% (RM40) dari harga jualan produk ini akan diberikan kepada anda.

 • Alat Pemasaran Disediakan

  Pelbagai tools pemasaran akan diberikan seperti banner, gambar & copy writing fbads, artikel review, testimoni & sebagainya.

 • Mudah Membuat Jualan

  Harga jualan pihak Tams+ tetapkan adalah sangat murah jika ingin dibandingkan dengan nilai produk yang dijual.

 • Tiada Had Pengeluaran

  Tiada had pengeluaran untuk membolehkan anda menerima komisyen.Pastikan maklumat perbankan anda disemak dengan betul.

 • Potensi Pasaran Yang Besar

  Ketika keadaan ekonomi yang tidak menentu dan ancaman COVID-19, ribuan pekerja diberhentikan. Potensi mereka yang ingin menjalankan perniagaan online adalah sangat tinggi dan ini merupakan demand market untuk produk seperti Tams+

Hadiah Affiliate Tams+ Yang Bakal Anda Miliki!

 • Tempat Pertama: Hadiah Wang Tunai RM 5,000

  Untuk kelayakan memenangi wang tunai sebanyak RM5000, anda wajib membuat jualan minima sebanyak 300 unit dalam tempoh peraduan.

 • Tempat Kedua: Hadiah Wang Tunai RM 3,000

  Untuk kelayakan memenangi wang tunai sebanyak RM3000, anda wajib membuat jualan minima sebanyak 200 unit dalam tempoh peraduan.

 • Tempat Ketiga: Hadiah Wang Tunai RM 1,000

  Untuk kelayakan memenangi wang tunai sebanyak RM1000, anda wajib membuat jualan minima sebanyak 100 unit dalam tempoh peraduan.

Soalan Lazim Affiliate

Berikut merupakan soalan-soalan lazim yang sering diterima oleh pihak kami berkenaan menjadi affiliate Tams+.

Apakah Itu Affiliate? +

Bahasa mudahnya, affiliate adalah ejen jualan secara online dimana setiap ejen akan dibekalkan dengan link referral yang mengandugi unik ID.

Anda boleh promosikan link affiliate anda di social media, email marketing, blog dan sebagainya. Anda akan mendapat komisyen di setiap jualan yang telah anda hasilkan melalui link affiliate anda.

Siapakah yang boleh mendaftar menjadi Affiliate? +

Sesiapa sahaja warganegara Malaysia yang berumur 13 Tahun dan keatas layak untuk menyertai affiliate Tams+

Adakah sebarang bayaran dikenakan untuk mendaftar sebagai Affiliate? +

Pendaftaran sebagai ahli affiliate Tams+ adalah percuma. Tiada sebarang bayaran dikenakan.

Bagaimana saya boleh menjana pendapatan sebagai Affiliate? +

Anda hanya perlu mempromosikan produk kami pada orang ramai melalui link affiliate yang dibekalkan kepada anda. Setiap individu yang membeli produk kami daripada link referral anda makan anda akan dibayar komisyen sebanyak RM40 untuk setiap jualan yang terhasil.

Bagaimana pihak Tams+ mengesan jualan hasil promosi saya? +

Pihak kami menggunakan sistem affiliate daripada iDevAffiliate dimana sistem ini mempunyai tracking yang telah dipasang pada link affiliate anda.

Dimana, cookies yang mengandungi id anda akan ditanamkan di dalam komputer pembeli apabila mereka klik pada link afiliate anda (setiap ahli mempunyai link affiliate yang unik dan berbeza).

Adakah penjualan ini mempunyai hadnya? +

Tidak ada had jualan yang ditetapkan oleh pihak Tams+. Selagi banyak anda menjual, semakin tinggi komisyen yang akan anda dapat anda hasilkan.

Bagaimana saya layak untuk mendapatkan hadiah peraduan affiliate? +

Untuk mendapatkan hadiah yang ditawarkan, anda WAJIB membuat jualan minima sebanyak 250 UNIT. Apabila tarikh peraduan telah ditutup, Team Tams+ akan lihat siapakah yang membuat jualan tertinggi pertama, kedua dan ketiga. TOP 3 penghasilan jualan tertinggi akan menerima hadiah seperti yang dinyatakan di atas.

Bilakah saya akan dibayar / menerima komisyen saya? +

Bayaran akan dibuat 2 minggu sekali iaitu setiap 14/15 HB dan 30/31 HB. Pembayaran 2 kali seminggu ini hanya akan bermula pada July 2020.

Bagaimanakah pihak Tams+ membayar komisyen tersebut? +

Pihak kami akan mengkreditkan jumlah komisyen anda terus ke dalam akaun bank anda.

Jadi, pastikan anda meletakkan maklumat berkaitan akaun bank anda dengan tepat di dalam bahagian profile akaun affiliate anda.

Akaun bank apakah yang pihak Tams+ sokong? +

Pihak kami menyokong semua jenis BANK yang sah di Malaysia sebagai medium bayaran komisyen kepada affiliate

Bagaimana jika saya tiada akaun bank tersebut? +

Anda boleh gunakan bank-bank lain, namun, bayaran tersebut mungkin akan sedikit lewat (1-3 hari) selepas kami membuat transaksi pembayaran komisen anda

Adakah saya perlu request "payout payment"? +

Tidak perlu, bayaran komisyen akan dibayar secara automatik kepada anda setiap bulan (selewat-lewatnya pada setiap 5hb), tidak kira berapa pun komisyen tekumpul yang ada di dalam akaun anda.

Terma & Syarat Affiliate Tams+

Pihak Tams+ BERHAK membatalkan keahlian & Komisen mana-mana ejen affiliate yang melanggar terma dan syarat yang telah ditetapkan mengikut peruntukan undang-undang sedia ada.

Syarat Penyertaan +

Penyertaan adalah percuma. Anda tidak perlu membuat sebarang pembayaran untuk menjadi agen affiliate Tams+. Penyertaan terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja.

Cara Promosi +

Agen affiliate hendaklah menggunakan teknik promosi yang betul. Anda tidak dibenarkan sama sekali menggunakan sebarang teknik spam, blackhat, greyhat dan sebagainya.

Untuk mendapatkan komisen, anda haruslah melakukan promosi secara online sahaja. Sebarang pembelian produk secara offline tidak akan dapat dikesan oleh sistem affiliate. Justeru itu komisen tidak akan direkodkan.

Anda dilarang sama sekali membeli produk dari link affiliate anda sendiri. Komisen akan dibatalkan sekiranya anda berbuat demikian.

Pembayaran Komisyen +

Pembayaran komisen hanya akan dibuat 2 kali seminggu iaitu pada 14/15 HB dan 30/31HB setiap bulan. Pastikan maklumat di akaun bank anda tepat.

Kesalahan di dalam meletakkan no akaun anda bukan di bawah tanggunjawab pihak kami.

Tiada had minimum untuk pengeluaran komisyen. Kami akan berikan kesemua komisyen jualan yang telah anda hasilkan mengikut tarikh pembayaran yang telah ditetapkan.

Peraduan Affiliate +

Untuk memastikan anda berada di dalam KELAYAKAN untuk mendapat hadiah yang telah ditawarkan, minima unit jualan yang perlu anda lakukan adalah sebanyak 250 UNIT.

Selepas tamat tarikh peraduan affiliate, Team JobKartel akan melihat pula siapakah ejen affiliate yang telah membuat JUALAN TERTINGGI pertama, kedua dan ketiga untuk mendapatkan hadiah yang telah ditawarkan.

Dilarang membuat rebat wang tunai +

Semua ahli affiliate tidak dibenarkan untuk membuat REBAT WANG TUNAI.

Apa itu Rebat Wang Tunai?

Contoh seperti ini: "Siapa beli dari link affiliate dari saya, saya akan berikan RM10 sebagai bonus".

Ini satu larangan besar untuk affiliate. Tetapi anda boleh berikan bonus lain berupa ebook/video tutorial dan sebagainya selain wang tunai.

Lain-Lain +

Ejen affiliate tidak dibenarkan untuk membuka lebih daripada satu akaun affiliate.

Pihak Tams+ BERHAK meminda, membuang atau menambah mana-mana terma dan syarat yang telah ditetapkan tanpa persetujuan daripada ejen affiliate bergantung kepada keperluan semasa demi kebaikan semua pihak